banner201

banner177

banner207

Bir arkadaşlık sitesindeki profil fotoğrafınız sizin hakkınızda ne söylüyor?

Kendinizi görünüşün asıl mesele olmadığına ne kadar ikna etmeye çalışırsanız çalışın, bir kişiyi tanımak için ilk etapta görünüşe dikkat edersiniz. Ancak zamanla partnerinizin davranışını, iletişim biçimini, eğitimini ve kişisel niteliklerini değerlendirmeye başlarsınız. Ama önce — görünüş.

TEKNOLOJİ 03.02.2023, 12:50 13.02.2023, 13:15
Bir arkadaşlık sitesindeki profil fotoğrafınız sizin hakkınızda ne söylüyor?

Bunun farkında olsalar bile, birçok arkadaşlık sitesi ve uygulaması kullanıcısının bu tür sitelerdeki fotoğraflarına asgari düzeyde bile dikkat etmemesi şaşırtıcıdır. Ve bu ciddi bir hatadır. İnanın, fotoğraftaki kişinin sevimli olup olmadığını, onu tanımak mı yoksa geçip gitmek mi istediğinizi anlamak için birkaç saniye yeterlidir. Binlerce insan, sırf arkadaşlık sitelerindeki profillerinde yer alan fotoğraflara yeterince dikkat etmedikleri için başarılı ve umut verici bir tanışma şansını kaybediyor.

Bu nedenle bugün, arkadaşlık siteleri ve uygulamalarında fotoğraf seçme ve kullanma konusunu ele almak istiyoruz. Ve önerilerimizin size yardımcı olacağını umuyoruz.

Kesinlikle yapmamanız gerekenler

Arkadaşlık sitesi kullanıcılarının profil fotoğrafları söz konusu olduğunda yaptıkları en yaygın hatalarla başlayalım.

  1. Balık ile fotoğrafİlginç gerçek: Bir Hinge anketine göre, kullanıcıların %51'inden fazlası bu fotoğrafları itici buluyor. Aynı zamanda, birçok kullanıcı (çoğunlukla erkekler) bu tür fotoğrafları ısrarla paylaşmaya devam ediyor. Hesabınızda bu tür fotoğraflar varsa, bunları şimdi silmenizi şiddetle tavsiye ederiz. Balık tutmak veya avlanmak ana hobiniz olsa bile, bunu herkese açık hale getirmenize gerek yok. Böyle bir eğlence herkesin hoşuna gitmez.

  2. Partiden bir fotoğrafBazen gerçekten bir partiden veya gece kulübünden canlı ve dinamik fotoğrafları profilinize yüklemek istersiniz. Ancak bu çok iyi bir fikir değildir. Büyük olasılıkla, bu tür fotoğraflarda yüzünüz net bir şekilde görünmeyecek, çevrede çok sayıda rastgele insan olacak ve fotoğraf gereksiz ayrıntılarla dolu olacaktır. Bu fotoğrafları sosyal ağlara ayırın. Arkadaşlık siteleri ve uygulamaları için işe yaramayacaklardır. Aynı Hinge anketine göre, bu uygulamadaki "başarılı" profillerin yalnızca %18'i partilerden fotoğraflar içermektedir.

  3. Banyoda ayna önünde çekilmiş fotoğrafİlginçtir ki, arkadaşlık hizmetlerinin çoğu kullanıcısı da bu tür fotoğrafları sevmez. Gerçek şu ki, banyoda gerçekten güzel ve ilginç bir fotoğraf çıkarmak çok zordur. Bu nedenle, neredeyse her zaman bu tür fotoğraflar biraz garip ve kesinlikle sıradan görünür. Hiçbir duygu uyandırmazlar. Ve eğer aşırı samimi fotoğraflardan bahsediyorsak, o zaman kesinlikle ciddi ilişki için bir kişi bulmanıza yardımcı olmayacaktır.

  4. Spor salonunda bir fotoğrafErkekler spor salonunda çektirdikleri ve şişmiş kaslarını gösteren fotoğraflarını paylaşmaya bayılırlar. Ama aslında bu fotoğraflar genellikle tam tersi bir etki yaratır. İlk olarak, tüm kızlar çok kaslı erkeklerden hoşlanmaz. İkinci olarak, spor salonundan bir fotoğraf narsisizm ve bir kişinin aşırı özgüveni hakkında ipuçları verir. Bu nedenle, bu tür fotoğrafları kullanmamanızı öneririz. Bu fotoğrafları Instagrama ayırın.

  5. Eski sevgiliyle fotoğrafBu konuda her şeyin açık olduğunu düşünüyoruz. Bir arkadaşlık sitesinde eski bir partnerle fotoğraf paylaşmanın ne anlamı var? Kesinlikle hiç! Mümkün olduğunca garip görünür ve çevrimiçi arkadaşlık hizmetlerindeki diğer kullanıcıları her zaman iter. Herhangi bir nedenle arkadaşlık uygulamasında bu tür resimleriniz varsa, bunları hemen silin! Ayrıca, kardeşiniz, en iyi arkadaşınız veya kız arkadaşınız vb. ile fotoğraf göndermeyin. Genel olarak, en iyi çekim tek bir portredir.

  6. Çok fazla filtre içeren fotoğraflarGünümüzde trend doğallık ve doğal güzellik. Fotoğraflarınıza onlarca filtre ve çeşitli güzellik efektleri uygulamanıza gerek yok. Bu çok çarpıcı ve iticidir. Elbette resimdeki renkleri düzeltmenin ve fotoğrafı daha etkileyici hale getirmenin yanlış bir tarafı yok. Ancak görünüşünüzün bozulmaması için yalnızca minimal düzeyde. Gözleri ve dudakları büyütmek, burnu ve kulakları küçültmek, saç modelini ve göz rengini değiştirmek yok. Kendiniz olun ve diğer insanları yanıltmayın!

Hangi fotoğraflar yayınlanmalı ve ne zaman hiç fotoğraf olmadan da yapabilirsiniz

Pekala, yine de bir arkadaşlık sitesi / uygulaması için hangi fotoğrafların en iyisi olduğunu bulalım. Aslında bu konuda oldukça fazla özgürlüğünüz var. Ancak yine de seçim için bazı önerilerde bulunmak istiyoruz!

  • Net yarım ve tam boy portreler

Yüzünüzün net bir şekilde göründüğü bir fotoğraf seçin. Bulanık, karanlık çekim ve benzerleri olmasın. Rastgele bir kişinin ilk bakışta görünüşünüzü mümkün olduğunca objektif bir şekilde değerlendirebilmesi ve ona ne kadar çekici geldiğinizi anlayabilmesi çok önemlidir.

  • Hafif bir gülümsemeyle çekilmiş fotoğraflar

Ciddi veya açıkçası kasvetli bir yüz sizi süslemez. Gülümsediğiniz fotoğrafları seçmenizi öneririz. Bu tür fotoğraflar iyi bir izlenim bırakır, sizi açık ve samimi bir insan olarak gösterir. Potansiyel bir partnerin önce size yazmaya karar vermesi daha kolay olacaktır.

  • Evcil hayvan ile fotoğraf

Biricik kediniz, köpeğiniz ya da başka bir evcil hayvanınızla çektireceğiniz bir fotoğraf daha fazla dikkat çekebilir ve sizi başka bir insana sevdirebilir. Birçoğu için hayvan sevgisi çok iyi bir işarettir. Bu nedenle, bu tür birkaç resim yükledikten sonra gelen mesajların ve iletişim taleplerinin sayısı belirgin bir şekilde artarsa şaşırmayın. Deneyin!

  • Çeşitli etkinliklerden resimler

Bisiklete binmekten koşmaya, ata binmekten kaya tırmanışına kadar pek çok aktivite parlak ve yaratıcı fotoğraflar çekmenizi sağlar. Bu tür etkinliklerden fotoğraflar sizin hakkınızda çok şey anlatabilir. Benzer düşünen insanları bulmanıza ve ilginç ve umut verici tanıdıklar edinmenize yardımcı olabilirler.

Peki ya uygun fotoğraflarınız yoksa? Ya da fotoğrafınızın çekilmesinden hoşlanmıyor musunuz?

Belki de bu durumda, arkadaşlık sitelerinin ve uygulamalarının klasik formatı size uymuyor. Burada prensip olarak bir profil fotoğrafı olmadan özel başarılara güvenilemez. Elbette, iletişimin yalnızca sesle gerçekleştiği veya profil fotoğrafları yerine video görüntülerinin kullanıldığı belirli arkadaşlık hizmetleri vardır. Ancak bu tür arkadaşlık formatları çok özeldir ve herkes için uygun değildir. Bu yüzden başka bir alternatif sunuyoruz — rastgele görüntülü sohbetler!

Klasik rastgele görüntülü sohbet, ana işlevi rastgele kullanıcıları video aracılığıyla bağlamak olan bir web sitesi veya uygulamadır. Burada kullanıcıların genellikle profilleri yoktur. Buna göre, hesap bilgilerini doldurmanıza ve fotoğraf yüklemenize gerek yoktur. Tanışma ve iletişim çevrimiçi olarak gerçekleşir, bu da birçoğu için çok daha uygun ve kolaydır. Bu tür ilk görüntülü sohbetlerden biri Omegle idi. Ancak, arama ayarlarının geniş işlevselliği ve esnekliği açısından farklılık göstermez. Daha umut verici arkadaşlıklarla ilgileniyorsanız, Omegle'ye alternatifleri düşünmenizi tavsiye ederiz: Azar, Camsurf ve omeglealternative.com/tr. Bu tür Omegle alternatiflerinin her birinin kendine özgü özellikleri vardır. Ancak, bir fotoğraf yükleme ve kendiniz hakkında bilgi içeren bir profil doldurma ihtiyacının olmamasıyla birleşirler. Bu zaman kazandırır ve hemen yeni insanlarla tanışmaya başlamanıza yardımcı olur. Deneyin!

Biraz özetleyelim

İnternetteki bir fotoğraf sizin hakkınızda çok şey söyleyebilir. Bazen bu daha iyi bir şeydir, bazen de tam tersi. Elbette akıllı telefonunuzda düzinelerce, yüzlerce hatta binlerce selfie ve portre vardır. Ancak bir arkadaşlık sitesi veya uygulaması kullanırken hepsini indirmek zorunda değilsiniz. Nitelik nicelikten daha önemlidir — bunu unutmayın!

Bir dahaki sefere arkadaşlık uygulamanıza yüklemek için fotoğraf seçtiğinizde, yönergelerimize uyduğundan emin olun. Ve ne zaman yapıldığına baktığınızdan emin olun. Altı aylık, bir yıllık veya daha eski fotoğrafları yüklemenizi önermiyoruz. Kendiniz fark etmeseniz bile görünüşünüz sürekli değişiyor. Ancak başka bir kişi, bir yıl önceki fotoğrafınız ile şu anki görünümünüz arasında ciddi bir fark görebilir. Bu nedenle, internetteki fotoğrafları güncelleyin ve güncel olduklarından emin olun.

Ve rastgele görüntülü sohbetleri de unutmayın. Bazen Omegle veya alternatiflerinde 10 dakikalık iletişim, bazı Tinder'daki sonsuz fotoğraf ve mesaj alışverişinden çok daha etkili ve daha umut vericidir. Henüz denemediyseniz görüntülü sohbet formatını keşfettiğinizden emin olun. Bunu seveceksiniz!

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P