banner204

banner177

banner193

banner205

Sırbistan Uçak Bileti

Sırbistan, Avrupa kıtası içerisinde ve Balkan yarımadası olarak bilinen bölgenin tam orta noktasında bulunur. Yılın her mevsiminde misafirlerini büyüleyen ülkeler arasında yer alan Sırbistan, her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisti kendine hayran bırakır

TEKNOLOJİ 03.04.2023, 13:42
Sırbistan Uçak Bileti

Ülkeyi aralık ve mart aylarında ziyaret edecekler için kayak tatili en doğru seçimdir. Sırbistan’ın sıcak dağ köyleri, özellikle kış tatili severler için oldukça keyifli alternatifler arasında sayılabilir. Tercihini yaz aylarından yana kullanacak olanlar ise Sırbistan, tarih kokan mekanları ve çok sayıda ulusal parkıyla tatil oldukça elverişli ülkeler arasında yer alıyor. Sırbistan uçak bileti satın alarak huzurlu ve keyifli bir tatil planı yapanlar, AB üyesi olmayan Sırbistan için Schengen vizesi alması gerekiyor. Tüm bunların yanında Bilet Dükkanı üzerinden Sırbistan uçak bileti yanında Sırbistan otelleri için ayarlama yapabilirsiniz. 

Sırbistan Uçak Bileti Fiyatları

Sırpça ‘Beyaz Şehir’ anlamına gelen başkent Belgrad olmak üzere çok sayıda gezilecek yere ev sahipliği yapan Sırbistan, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla ziyaret edenleri kendine hayran bırakıyor. Tarihi, kültürü ve etnik çeşitliliği ile en gözde Avrupa ülkelerinden biri olan Sırbistan’da tatil yapmak isteyenler, Bilet Dükkanı üzerinden Sırbistan uçak bileti araştırması yapabilir.

Bilet Dükkanı en uygun Türkiye Sırbistan uçak bileti fırsatı sunarken aynı zamanda seyahat boyunca size yardımcı olacak Sırbistan otelleri ve Sırbistan araç kiralama gibi hizmetler de sunar. Buna göre İstanbul Sırbistan uçak bileti 1.616 TL iken Ankara Sırbistan uçak bileti ise 1.777 TL’den satılır. Bilet Dükkanı’nın sunduğu kampanyalarını sık sık kontrol ederek uygun fiyatlı Türkiye Sırbistan uçak bileti satın alabilirsiniz.

Sırbistan Türkiye Uçak Yolculuğu Kaç Saat Sürmektedir?

Sırbistan uçak bileti olan yolcular “Sırbistan Türkiye uçak yolculuğu kaç saat sürer?” sorusunun cevabını merak ediyor.

Sırbistan Türkiye uçak bileti olan yolcuları 1 saat 52 dakika uçuş bekler. Türkiye Sırbistan uçak bileti olanların yolculuğu; İstanbul Sırbistan uçak bileti, Ankara Sırbistan uçak bileti gibi kalkış lokasyonuna göre saat farkı gösterir. Türkiye Sırbistan arasındaki uçuş mesafesi 1312 km’dir. 1312 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 1 saat 52 dakika zaman alır. Sırbistan uçak bileti olan yolcular 2 saatlik bir yolculuğun ardından unutulmaz bir tatilin ilk adımını atabilir.

Sırbistan, dünya ile bağlantısını 4 farklı havalimanı ile sağlıyor. Belgrad Nikola Tesla Havalimanı ise ülkenin en yoğun yolcu trafiğine sahip havalimanı olarak kabul ediliyor. Uluslararası uçuşların gerçekleştiği Nikola Tesla Havalimanı, Belgrad şehir merkezine 18 km uzaklıkta yer alıyor. Nikola Tesla Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım ise oldukça kolay. Havalimanından Sırbistan şehir merkezine ulaşım için otobüs, taksi ve araç kiralama gibi farklı ulaşım alternatifleri ile gerçekleşiyor.

Hafızalara kazınacak Sırbistan tatili için https://www.biletdukkani.com/sirbistan-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P