banner204

banner177

banner193

banner205

Teknolojiyle Giyinip Kuşanmak Nike ile Mümkün

Konforunuzdan ödün vermeden sportif ve şık kombinler oluşturmak için eşsiz Nike teknolojisiyle kuşanabilirsiniz.

TEKNOLOJİ 20.03.2023, 18:50 23.03.2023, 16:54
Teknolojiyle Giyinip Kuşanmak Nike ile Mümkün

İsmini Zafer Tanrıçası’ndan alan Nike, şık ve zarif ürün çeşitlerine ulaşabileceğiniz geniş bir koleksiyona sahiptir. Her yaştan ve cinsiyetten bireylerin en sık tercih ettiği spor giyim firmalarından biridir. Erkek ve kadın Nike ayakkabı modelleri başta olmak üzere sportif giyim sektörüne attığı imza ile her geçen gün adından söz ettirmeyi başarır. Her ortama ve günün her anına uyum sağlayabilecek zengin bir ayakkabı koleksiyona sahiptir. Sneaker modelleri, oldukça şık ve zarif tasarımları ile hem erkekler hem de kadınlar için eşsiz koleksiyonlar oluşturur. Efsaneleşen modellere her yıl yenilerini ekleyen markanın her spor branşına özel serileri vardır. Konforunuzdan ödün vermeden sportif ve şık kombinler oluşturmak için eşsiz Nike teknolojisiyle kuşanabilirsiniz.

Aynı Anda Hem Konforlu Hem de Zarif Olmak Mümkün!

Nike kadın ayakkabı koleksiyonu, günün her anında imdadınıza yetişecek tasarımları içerir. Zarafet ve şıklığı buluşturan sneakerlar rengarenk Nike çorapları ile eşsiz bir uyum yakalayabilir. Cushioned çoraplar, topuk ve ayak tarağındaki ekstra yastıklama sayesinde son derece konforlu iken destekleyici ayak kemeri bandı da antrenmanlarda ayaklarınıza hareket özgürlüğü kazandırır. Ayak yanları ve bilekler için destek sağlayan markanın basketbol ayakkabıları ise yüksek zıplamalarda hareket kolaylığı sağlar. Tenis ayakkabısı ve kaykay ayakkabısı gibi dünya devi markanın hobilerinize özel tasarladığı ayakkabıları da inceleyebilirsiniz. Kombininizi tamamlarken geri dönüşüme katkı sağlamak isterseniz sürdürülebilir spor çantaları tercih etmeyi düşünebilirsiniz. Nike sırt çantası tasarımlarında dizüstü bilgisayar bölmesi, su şişesi ve termoslar için file cep detayları, iç kısımda cüzdan ve telefon için fermuarlı bölme gibi birçok ince detay yer alır. Büyük antrenman çantalarından bel çantalarına kadar zengin çeşitlilikteki ürünler arasından istediğiniz kombini yakalayabilir, kolayca zarif ve konforlu bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Nike Ayakkabılarıyla Özgürce Koşun!

Birbirinden konforlu ve tarz modelleri özenle tasarlayan marka, hem kadın hem de erkek ayakkabılarında devrim niteliğindeki çalışmalarıyla adından söz ettirmeyi başarır. Nike Air yastıklaması bu çalışmalardan biridir. Darbeleri absorbe etme yeteneği sayesinde, ayakkabıyı zaman kaybetmeden eski şekline kavuşturur. Dolgulu bilekleri ile ayağı saran korunaklı bir his verir. Hızlı tepki veren bir Nike spor ayakkabı modeli için ise Nike React teknolojisini taşıyan modeller uygundur. Ekstra dayanıklılık arayanlar için köpük ve kauçuk karışımı stiller vazgeçilmezdir. Nike erkek ayakkabı modelleri denildiğinde akıllara ilk gelenlerden biri Air Jordan serisidir. Özellikle basketbolsever erkekler için yüksek zemin tutuş gücü ve darbeyi emen yastıklama sistemi ile vazgeçilmez bir seridir. Kramponlarda ise gri, siyah ve beyaz gibi renklerin ağırlıkta olduğu modeller yoğun ilgi görür. Ayakların rahatlıkla hava almasına izin veren gözenekler sayesinde tere bağlı kokular azaltılır. Futbol maçlarında nefes alan bir ayakkabı arayan erkekler için uygundur. Kramponlarınızı doğrudan deplasmanlar için tasarlanan Nike eşofman altı serileri ile kombinleyebilirsiniz.

Nike ile Sporda Yeni Adımlar Atabilirsiniz

Nike ayakkabı fiyatları, birçok özelliğe göre değişebilir. Bu faktörler arasında model, kullanım alanı, ayakkabı numarası, ürünün özellikleri gibi etkenler yer alır. Markanın klasikleri çoğu kişi tarafından beğenilen efsaneleşmiş serileri içerdiği için fiyat skalası geniştir. Ayakkabının türüne bağlı olarak tasarım, fiyat, özellikler gibi faktörler değişir. Golf ayakkabılarında golf sporuna özel dokunuşlar ürünlere yansıtılırken futbol ve basketbol gibi sporlar için ise farklı ayakkabı serileri mevcuttur. Genel olarak markanın ürünleri omurga ve ayak yapısını iyi analiz ederek tasarlanmış ürünlerdir. Efsaneleşmiş Nike ürünlerini Sportive web sitesi üzerinden inceleyebilir, zevkinizi ve hobilerinizi yansıtan modellerden sipariş edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P