banner177

banner193

TWİTTER TİNDER'A RAKİP OLUYOR

X yani eski adıyla Twitter'ı geçtiğimiz yıl satın alan Elon Musk, platforma çöpçatanlık özelliğinin geleceğini açıkladı. Bu özellikle birlikte paylaşımlarına göre uyumlu olan kullanıcılar birbiriyle eşleştirilebilecek.

TEKNOLOJİ 15.11.2023, 17:42
TWİTTER TİNDER'A RAKİP OLUYOR

Elon Musk, geçtiğimiz yıl Twitter'ı satın almasının ardından platform üzerinde marka ve logosu dahil birçok yeniliğe gitti.

Musk, kısa süre önce çalışanlarına yaptığı açıklamada platformun her şeyi kapsayan tek bir uygulama olma sürecinde olduğunu söyledi.

The Verge'ün haberine göre, artık X olarak adlandırılan platformun sahibi Musk, X'in başarılı olabilmesi için YouTube, LinkedIn, FaceTime, flört uygulamaları ve tüm bankacılık sektörüyle rekabet etmek istiyor.

TINDER'A RAKİP OLMAK İSTİYOR

Basına açık gerçekleştirilen şirket içi X toplantısında, platforma "Dating" özelliğinin geleceği duyuruldu. Tek uygulama içerisinde her şeyi barındırmak isteyen Musk, bu özellik sayesinde Tinder gibi flört uygulamalarına da rakip olmak istiyor.

Son olarak LinkedIn'e rakip olmak için platform üzerinden iş bulabilme özelliğini duyuran Musk, dating özelliği sayesinde kullanıcıların paylaşımlarına göre uyumlu olanları birbiriyle eşleştirebilecek.

Özelliğin henüz ne zaman çıkış yapacağı bilinmese de yakın zamanda platformda kullanıma sunulması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P