banner177

banner193

BEYÇELİK İLE AKLIM YENİLİKTE BAŞLIYOR

Beyçelik Holding, çocukları yaratıcı ve inovatif düşünmeye teşvik etmek, beyin fırtınası becerilerini ve farklı düşünme yeteneklerini geliştirmek amacıyla geliştirdiği Beyçelik ile Aklım Yenilikte sosyal sorumluluk projesinin ikincisini 22-23-24 Haziran tarihlerinde Bursa’da gerçekleştiriyor.

YAŞAM 01.06.2023, 15:59
BEYÇELİK İLE AKLIM YENİLİKTE BAŞLIYOR

Beyçelik Holding, yaratıcı ve inovatif düşünmeye teşvik etmek, beyin fırtınası becerilerini ve farklı düşünme yeteneklerini geliştirmek amacıyla 8-11 yaş arasındaki çocuklara yönelik hazırladığı Beyçelik ile Aklım Yenilikte sosyal sorumluluk projesinin ikincisini 22-23-24 Haziran tarihlerinde Bursa Merinos Atatürk ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriyor.

Beyçelik ile Aklım Yenilikte kurumsal sosyal sorumluluk projesinde; otomotiv, yenilenebilir enerji ve iklimlendirme konulu inovasyon atölyeleri, makarna kulesi tasarlama atölyesi ve veliler için “İnovatif Çocuklar Nasıl Yetiştirebiliriz?” konulu video semineri ile yenilikçi düşünmeyi öğretmeyi amaçlayan “Sihirli Baston” isimli bir tiyatro oyunu yer alıyor.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan etkinliğe Beyçelik Holding’in web sitesinden ilgili alandan kayıt yapılabiliyor.

https://www.beycelik.com.tr/sayfa/beycelik-ile-aklim-yenilikte

Beyçelik ile Aklım Yenilikte Hakkında

Eğitmenliği Çiğdem Sezer tarafından yapılacak olan otomotiv, yenilenebilir enerji, iklimlendirme ve makarna kulesi tasarımı atölyelerinde çocukların, yeniliğe ve buluşa açık olmalarını teşvik etmek amaçlanıyor. “İnovasyon Nedir?” başlıklı sunumla başlayacak atölyelerde, atölyenin konu başlığına göre belirlenen bir vaka doğrultusunda çocuklar takımlar oluşturarak vaka bazında birlikte inovatif çözümler üretmeye çalışıyor. Atölyelerde çocukların, yeni durumlarla karşı karşıya kaldıklarında ve karmaşık problemler çözerken alternatiflere açık olmayı öğrenmeleri hedefleniyor.  

Beyçelik ile Aklım Yenilikte Projesinin içeriğinde atölyelerin yanı sıra çocuklar için bir de tiyatro oyunu bulunuyor. Proje için Makinist Gösteri Sanatları ve Topluluğu tarafından özel olarak yazılan Sihirli Baston tiyatro oyununda; üç arkadaş mahallelerinde bulunan yaşlı bir dedenin bastonunu yenilikçi düşünceler ve fikirler ile daha işlevsel hale getirmek için bir arada çalışıyor.  Beyçelik ile Aklım Yenilikte projesinin ikinci yılında veliler için de özel bir bölüm oluşturuldu. Veliler çocukları atölyede eğitim alırken, aynı anda İnovatif Çocuklar Nasıl Yetiştirebiliriz? konulu eğitim videosunu izleyebilecek.

Beyçelik Holding Hakkında:

Temelleri 1976 yılında atılan, toplam 23 şirketi ile yaklaşık 5 bin kişiye istihdam olanağı sağlayan Beyçelik Holding; otomotiv, enerji, iklimlendirme ve sigorta alanlarında iştirak şirketleri ile çokuluslu şirketlerden bireylere kadar çeşitlilik gösteren geniş bir müşteri kitlesine, dünya standartlarında hizmet sunmaktadır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P