banner201

banner177

banner193

DEPREMZEDE AİLELER ULUDAĞ İLE TANIŞTI

İrfan Genç İzcilik Spor Kulübü ve Özel Huzur Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Bursa’ya göç eden depremzede aile ve çocuklara Uludağ turu gerçekleştirdi. Duygu dolu anların yaşandığı organizasyonda acılar yerini bir anda olsa mutluluğa bıraktı.

YAŞAM 28.03.2023, 13:41 29.03.2023, 12:47
DEPREMZEDE AİLELER ULUDAĞ İLE TANIŞTI

Bursa’da ruhsal engelli bireylere yönelik hizmetlerini sürdüren Özel Huzur Bakım ve Rehabilitasyon Özel Huzur Bakım Merkezi gerçekleştirdiği etkinliklerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Birçok öncü çalışmaya imza atan İrfan Genç İzcilik Spor Kulübü gönüllüleri ve yetkilileri deprem felaketinin ardından depremzede ailelere yönelik yürüttüğü çalışmalarla dikkat çekiyor.

“DEPREMZEDE AİLELERE MADDİ VE MANEVİ DESTEK”

İrfan Genç İzcilik Spor Kulübü gönüllüleri ve yetkilileri depremin ilk anından itibaren bölgeye çeşitli yardımlar gerçekleştirdiklerini ve Bursa’ya gelen depremzede vatandaşların temel ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çok büyük emek harcadıklarını ifade ederek şunları söyledi, “Konaklama, eşya ve kıyafet başta olmak üzere depremzede ailelerimize psiko-sosyal, depremzede çocuklarımıza pedegog desteği sağladık. Her alanda depremzedelerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Bursa şehrine uyum, oryantasyon, okul, üniversite hazırlık destek, sosyal yardım kayıtları, resmi tüm kayıt hak ve hukuklarının takipleri, alabilecekleri maddi manevi yardımlara ulaşmalarını sağlama, kurslar, moral motivasyon etkinlikleri, işe yerleştirme ve birçok alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz.” 

“O AN ACILAR, YERİNİ MUTLULUĞA BIRAKTI”

Bursa’ya yerleşen depremzede aileler ile birlikte Uludağ’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden Hamide Kıylı, “Öncelikle Beceren Otel ve Beceren Kayak Spor Okulu'na ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz en anlamlı en özel organizasyondu.  Gün boyu çeşitli etkinlerle depremzede ailelerin acısını birlikte paylaşırken, depremzede çocuklarımızın doğanın ve karın keyfini çıkardı. Çocuklarımızın birçoğu ilk defa kayak yapma şansı yakalarken yaşadığımız tüm acılar o an da olsa yerini mutluluğuna bıraktı” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (4)
Pınar Kaya 1 yıl önce
Ellerinize sağlık . Ne mutlu ki onların acılarını bir gün bile olsa unutturmuşsunuz.
Ayşegül Işık 1 yıl önce
Pınar hanımın duygularına katılıyorum. Allah razı olsun sizlerden.
Nurseli Üzer 1 yıl önce
Allah emekleri geçen ve vesile olanlardan razı olsun..
Pınar Kaya 1 yıl önce
Ellerinize sağlık . Ne mutlu ki onların acılarını bir gün bile olsa unutturmuşsunuz.
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P