Bursa’da restoran sektörünün köklü ismi Kılıç Yaprak Döner By İrfan Usta 30 yıllık tecrübesiyle, yaprak döner ve 45’den fazla ürün çeşidiyle unutulmayacak lezzetleri sunmayı sürdürüyor.

Kılıç Yaprak Döner Kurucusu, İrfan Bıyıklı namı değer By İrfan Usta ürün ve hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“EŞSİZ LEZZETLERİMİZ İÇİN TEK ŞUBEYİZ”

Bursa’da ve Türkiye’de tek şubesiyle hizmet verdiğini ifade eden By İrfan Usta, “30 yıldır sektörün içerisindeyim. Bu işi mutfağında öğrendim. 1996 yılında Trabzon’da restoran sektöründe işimize başladık. Yalova ve İstanbul’un ardından Bursa’da bu işi yapıyoruz. İşin mutfağından başladım. Bugünlere gelmek tabi ki kolay olmadı.

Ürün kalitesi ve hijyen en önem verdiğimiz konu. Et ve sebze ürünlerimiz başta olmak üzere tüm ürünlerimizi kendim direkt olarak alıyorum. Bu sebeple şuan için şubeleşme fikrine sıcak bakmadım. Lezzetimizi koruyarak tek şubemizle en iyi hizmeti verebileceğimiz fikrindeyim.” İfadelerini kullandı.

45 ÇEŞİT ÖZEL LEZZET İRFAN USTA’DA

Ürün çeşitliği hakkında bilgiler veren BY İrfan Usta, “Yüzde yüz dana etinden oluşan yaprak dönerimiz ana ürünümüz. Bunun yanı sıra Bursa kebabı, dönerli pide, Kılıç Special, beyti sarma, Trabzon yağlısı en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Kömür ateşinde yaptığımız Adana, Urfa kebap, sebzeli kebaplarımız, kuzu şiş, tavuk şiş ve ciğerimiz yer alıyor. Özel lahmacunlarımız ve pide çeşitlerimizle, 45’den fazla farklı lezzeti 30 yıllık tecrübemizle harmanlayarak özel lezzetler sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

OTANTİK MEKAN ZİYARETÇİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANIYOR

Bursa’nın en farklı restoranları arasında yer alan Kılıç Yaprak Döner lezzetleri kadar mekanın dizaynı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Kışın odun ateşinde yanan nostaljik sobalarıyla, yazın da açılır kapanır tavanı ve serin ortamıyla benzersiz bir yemek ziyafeti sunan İrfan Usta’nın Kılıç Yaprak Döneri antika müzelerini aratmayan atmosferi, yapay göleti, dev çömleklerden oluşan süs havuzu, duvar tasarımları ve gaz lambalarıyla gerçekleştirdiği aydınlatmasıyla da eşsiz bir deneyim sunuyor.

BU RESTORANDA HER ŞEY ‘61’

Her gün şanslı müşterilerine ücretsiz hizmet verdiğini ifade eden By İrfan Usta, “Trabzonlu bir ailenin evladıyım. Aracımın plakası 61, FSM’de adres numaramız 161, Telefon numaramız 0224 242 60 61, her gün 61’inci adisyonumuza yedikleri, içtikleri her şeyi ücretsiz olarak ikram ediyoruz. Müşterilerimiz ne kadar memnun olura biz o kadar mutluyuz.  20’yi aşkın deneyimli personelimiz ile her gün ortalama 750-1000 kişiye hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi