banner204

banner177

banner193

banner205

MAHALLE SAKİNLERİ AFRİKA'DA SU KUYUSU AÇTIRDI

Bursa'da Şükraniye Mahallesi sâkiinleri, Afrika'da su kuyusu açtırdı. Suya kavuşan Afrikalılar bayram yaptı. O anlar kameralara yansıdı.

YAŞAM 02.10.2020, 09:32
MAHALLE SAKİNLERİ AFRİKA'DA SU KUYUSU AÇTIRDI

Yıldırım'a bağlı Şükraniye Mahallesi sâkinleri, yaptıkları hayır işleriyle ön plana çıkıyor. Bir çok hayır işine imza atan mahalleli, Afrika'da susuzluktan kilometrelerce yol yürümek durumunda kalan köylerde 4'üncü su kuyusunu açtırdı. Su gören Afrikalılar sevinçten deliye döndü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


2 tane Etiyopya, 1 Mali, 1 Sudan'da kuyu açtıran Şükraniye sakinleri, Afrikalıları suya kavuşturdu. Mahallede topladıkları paralarla ihtiyacı olan köyde su kuyusu açtıran mahalleli, yaptıkları örnek davranışla herkesin takdirini kazanıyor.
Mahallelinin teklifi üzerine böyle bir yardım işine girdiklerini ifade eden Şükraniye Muhtarı Ergün Kahraman, "Hayırseverleri bol bir mahallede yaşıyoruz. İlk su kuyumuzu Etiyopya'da açtık. Mali ve Sudan'da kuyular açtırdık. Mahallemizin ismini taşıyan 4 adet su kuyusu var. Mahallede hayırseverlerden topladığımız paralarla bu kuyuları açtırıyoruz. Temiz suya hasret Afrikalı vatandaşları temiz suya kavuşturuyoruz. Oradaki insanların suya kavuştuktan sonraki mutluluğunu görünce çok duygulandık" dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P