banner201

banner177

banner193

Marmaris Villa

Ülkemiz tatil turizminde yeni yeni yer edinmeye başlayan villa tatili diğer ülkelerde uzun yıllardan bu yana tercih edilir. Bu amaçla ülkenin dört bir yanında farklı villa tatil seçenekleri oluşturulmuştur. Özellikle Marmaris villa ve otel seçenekleri konusunda en geniş imkanların bulunduğu bölgeler arasında yer alır. Tüm tatilcilere hitap eden alternatiflere sahip olan bölge farklı konaklama türlerini bir arada bulundurur. Böylece her tatilci kendine uygun konaklamayı seçerek eşsiz bir tatil için ilk adımı atabilir.

YAŞAM 18.04.2023, 14:15
Marmaris Villa

Marmaris villalarında çamaşır makinesinden oturma grubuna kadar her bir eşya mevcuttur. Farklı konseptlerde ve dekorasyonlarda tasarlanan villalar tam donanımlı şekilde tatilcilere teslim edilir. Mutfakta yemek hazırlamak için gerekli tüm mutfak malzemelerinin bulunması yemek yeme saatlerini daha özgür hale getirir. Ek olarak bazı villalarda sabah kahvaltısı da verilir. Kahvaltının varlığı seçilen villaya göre değişmekte olup buna öncelik verenlerin seçim aşamasında dikkatli davranmaları gerekir. Genellikle villa tatili konseptlerinde oda kahvaltı ya da yarım pansiyon konseptleri geçerlidir.

Marmaris Villa Tatili

Her beklentiye uyum sağlayan Marmaris villa tatili seçenekleri fiyatları ve sunduğu olanaklarla memnuniyeti sağlar. Lüks ya da muhafazakar fark etmeksizin herkese hitap eden villalar korunaklı olması sayesinde özel bir ortam sunar. Evden uzakta kafa dinlemek ve dinlenmek için ideal olan villalarda bu sağlayacak imkanlar mevcuttur. Tam donanımlı şekilde dizayn edilen evler kapısında bulunan havuz ile daha lüks hale gelir. Ekstra bulunan jakuzi, sauna, hamam gibi özellikler konforun artmasına katkıda bulunacaktır. Kış sezonunda ise villada yer verilen şömine tatilcilere sıcak ve samimi bir ortam sunacaktır. Balayı çiftleri için de uygun olan villalarda özel olarak düşünülmüş detaylar vardır ve her tatilcinin unutulmaz vakit geçirmesi amaçlanır.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P