banner201

banner177

banner193

Multi-Fonksiyonel Yatak Baza Başlık Setleri ile Tanışın!

YAŞAM 25.04.2023, 12:05 13.05.2023, 12:06
Multi-Fonksiyonel Yatak Baza Başlık Setleri ile Tanışın!

Yataş'ta bulunan yüzlerce ürün arasında birbiri ile kombinleyerek kullanabileceğiniz birçok yatak baza başlık modeli bulunuyor. Ayrı ayrı alabileceğiniz bu ürünlerden bazıları ise Yataş'ın uzman tasarım ekipleri tarafından kombinlenmiş setler halinde satışa sunuluyor.

Ölçü, işlev ve estetik açısından uyum gösteren yatak baza başlık setleri arasında hem çift kişilik hem de tek kişilik alternatifler mevcut. Yatak baza başlık fiyatları ise set içinde yer alan ürünlerin özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Farklı ölçü seçeneklerinin bulunduğu bu setlerde estetik açıdan ihtiyaç duyduğunuz modelleri Yataş'ın ürün yelpazesinde bulabilmeniz ise çok kolay!

Beğendiğiniz yatak baza başlık modellerini kendiniz kombinleyerek yatak odanızın dekorasyonuna özgün dokunuşlarda bulunabilir; hazır setlerle nokta atışı yaparak yatak odanızın hem fiziksel hem de estetik gereksinimlerini tek seferde karşılayabilirsiniz.

Kullanım Açısından Esneklik Sağlayan Yatak Baza Başlık Modelleri

Yatak odanızda ekstra depolama alanına sahip olmak için farklı özelliklere sahip bazaları kullanabilirsiniz. Dinamik depolama alanları oluşturmak ve yatak odanızı daha fonksiyonel bir iç mekân haline getirmek için tercih edebileceğiniz birçok baza seçeneği mevcut. Bu bazaları kombinleyebileceğiniz farklı görsel ve teknik özelliklere sahip yatak ve başlık modelleri bulabilirsiniz.

Yaşam alanınızı estetik ve fonksiyonel açıdan daha zengin hale getirmek isterseniz çift veya tek kişilik yatak baza başlık setlerinden birini tercih edebilirsiniz. Set halinde satılan ürünler görsel açıdan bütünlük sağladığı için estetik anlamda avantaj sağlar. Yataş'ta bulabileceğiniz setlerin diğer avantajlı özelliklerini ise şu şekilde sıralamak mümkün:

  • Geniş ve kullanışlı iç hacim: Özel tasarımıyla baza içinde maksimum kullanım alanına sahip olan modelleri tercih edebilirsiniz.
  • Robot süpürge ile uyumlu yüksek ayak: Mekân içinde temizlik ve hijyen sağlamak için robot süpürgenin altına girebileceği yüksek ayaklı yatak baza başlık setlerini seçebilirsiniz.
  • Çökmelere karşı dayanıklı çelik konstrüksiyon: Kendi ağırlığının yanı sıra içinde depolanan eşyaları da dayanıklılığını koruyarak muhafaza edebilen, çelik konstrüksiyonlu setler uzun ömürlüdür.
  • Pati dostu kumaş özelliği: Kedi ve köpek sahipleri için geliştirilen pati dostu kumaş sayesinde baza ve yatak başını çevreleyen kumaşlar zarar görmez.
  • Farklı renk ve desen seçenekleri: Bazı modellerde çok sayıda renk ve desen seçeneği bulunur. Yatak odanıza uygun deseni ürünün kendi kartelasından seçebilirsiniz.
  • Uzun ömürlü kullanım: Genel olarak kullanışlılık ve dayanıklılık sağlayan özellikleri ile Yataş yatak baza başlık setleri uzun ömürlü olma özelliğine sahiptir.
  • Yalın ve şık tasarım: Her tarza hitap eden zamansız modeller sade ve şık bir tarzda tasarlanır.

Yatak Baza Başlık Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Yatak baza başlık seçiminde bazı püf noktalara dikkat ederek hem yatak odanız hem de kişisel ihtiyaçlarınız için en uygun kombinasyonu tercih edebilirsiniz:

  • Yatak odanızın ölçüleri ile uyumlu bir set seçmeniz, en önemli konudur. Oda içinde hareket alanı oluşturmak için gerekli alanı sağlayacak şekilde ihtiyacınız olan set ölçülerini belirleyebilirsiniz.
  • Renk, desen ve tasarım olarak yatak odanızın dekorasyonuna uyumlu setleri tercih etmeniz gerekir. Tek başına ürün özelliklerine odaklanmadan bütüncül bir yaklaşımla yatak baza başlık seti seçimini tamamlayabilirsiniz.
  • Modern yaşam alanlarında düz renkli, geometrik desenli, yalın ve nötr tonlardaki setleri değerlendirebilirsiniz. Klasik mekânlarda daha gösterişli yatak baza başlık setlerini tercih edebilir, avangart tarza hitap eden bir yatak odası dekorasyonu yapabilirsiniz.
  • Son olarak bütçenize uygun bir set tercih etmeniz önem taşır. Bu anlamda fiyat/performans değerlendirmesi yaparak hem ihtiyacınıza hem de cebinize en uygun yatak baza başlık setlerinden birini tercih edebilirsiniz.

Yatak baza başlık set seçenekleri ile kendi odanızın haricinde çocuk, misafir ve genç odalarını da hızlı bir şekilde dekore edebilirsiniz. Gardırop, şifonyer ve komodin gibi diğer yatak odası mobilyaları ile uyum sağlayacak, birbirinden kullanışlı ve şık yatak baza başlık modellerini Yataş'ta kolayca bulabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P