banner177

banner193

ÖZDİLEK EV TEKSTİLİN'DEN ANNELER İÇİN EN ÖZEL HEDİYE

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne sayılı günler kalırken Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sunuyor.

YAŞAM 10.05.2023, 14:21 10.05.2023, 14:24
ÖZDİLEK EV TEKSTİLİN'DEN ANNELER İÇİN EN ÖZEL HEDİYE

En değerli varlığımız, annelerimize verebileceğiniz en güzel hediye olan Özdilek For My Mother Nevresim Takımı, yüzde yüz pamuktan oluşuyor. Doğanın en narin canlılarından olan kelebek desenleriyle süslenen nevresim takımında; çift kişilik olmak üzere bir adet nevresim, bir adet çarşaf ve dört adet yastık kılıfı bulunuyor. Anneler Günü için özel tasarlanan Özdilek Ev Tekstili’nin For My Mother Nevresim Takımı; lila rengi, güller ve kelebekten oluşan desenleri ile oldukça göz alıcı duruyor.

Annenize Seni Seviyorum Demenin En Özel Yolu

Sevgisiyle her zaman bizi destekleyen annelerimizi mutlu etme sırası şimdi bizde! Kalbimizde kelebekler uçurtan annelerimizin narin ve bir o kadar da güçlü duruşunu simgeleyen nevresim takımı, Anneler Günü’nde gülümseten hediye alternatiflerinden biri oluyor.

Annelerini bu özel günlerinde mutlu hissettirmek isteyenler için oldukça şık ve kullanışlı bir hediye alternatifi oluşturan Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı; Özdilek Ev Tekstili mağazalarından, Özdilekteyim.com’dan, Özdilek bayilerinden ve yetkili satış noktalarından satın alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P