banner177

banner193

ÖZHAN’DA SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİMLER BAŞLADI

Bursa’nın ilk yerel market zinciri Özhan, sevgililer gününe özel başlattığı kampanyalarda Bursalılara avantajlı fırsatlar sunuyor.

YAŞAM 11.02.2022, 12:59
ÖZHAN’DA SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL İNDİRİMLER BAŞLADI

Mağazaların Kurumsal İletişim Müdürü Ayşen Yılmaz,‘ büyük fırsatların, yüzde 50'ye varan indirimlerin  sunulduğu kampanyalar kapsamında, mağazalarımızdan veya online mağazamızdan yapılan alışverişlerde gıdadan temizlik ürünlerine, kişisel bakımdan ev eşyalarına kadar bir çok ürün kategorisinde indirim fırsatları sunuyoruz 

Cilt bakım ürünlerinde %50, saç boya çeşitlerinde %40, saç bakım ürünlerinde %25, tekstil grubunda %20, terlik, çorap çeşitlerinde %20 ve daha bir çok ürün kategorisinde güzel indirimlerimiz mevcut. 11-20 Şubat tarih aralığında yapılacak alışverişler için bu indirimler geçerlidir.

Ailenize ve sevdiklerinize güzel bir sevgililer günü sofrası kurabilmek için birbirinden lezzetli meze çeşitlerimiz farklı damak tatlarına hitap ediyor. Kalite ve titizlikle üreterek müşterilerimizin damak zevkine sunduğumuz şarküteri ve unlu mamüler ürünlerimizle sofraların baş tacı olmaya adayız. Unlu mamuller bölümünde yaş pastaların yanı sıra diğer tatlı-tuzlu lezzetlerimizle damakları lezzetlendiriyoruz.

Sevgililer günü hediyeleri kapsamında herkesi memnun edecek hediye seçenekleri mağazalarımızda mevcut. Hediyenin yanında  rengarenk çeşit çeşit mis kokulu çiçekler de sevgililer gününün olmazsa olmazı. Geçit mağazamıza özel çiçek reyonunda sevdiklerinize özel çiçek alternatifleri müşterilerimizi bekliyor.

 Bu özel günde başta ülkemiz ve dünyamız için sevginin iyileştirici gücünün yayılarak artmasını temenni ediyorum. Güzel bir gülümseme ve sevgi dolu sözleri birbirimizden esirgemeyelim. Bu vesileyle tüm Bursalıların sevgililer gününü kutlarım. ‘dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P