banner201

banner177

banner193

ÖZHAN’DAN ÖRNEK PROJE

Özhan Marketler Zinciri, odağında bakıma muhtaç yaşlıların olduğu yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. “Temiz Evler, Mutlu Büyükler” adlı projede huzur evlerindeki değerli büyüklerimizin hijyen ihtiyaçlarının karşılanması hedeflendi.

YAŞAM 11.11.2022, 17:04
ÖZHAN’DAN ÖRNEK PROJE

Gerçekleştirdiği projelerle hayata dokunan mağazalar zinciri, bu defa ihtiyaç sahibi büyüklerimiz için harekete geçti. Viking markası iş birliğiyle düzenlenen projeye ile Özhan mağazalarından 1-31 Ekim tarihleri arasında yapılan Viking temizlik ürünleri alışverişleri huzurevlerindeki büyüklerimiz için bağışa dönüştü. Viking alışverişlerinden oluşturulacak bağış ile huzur evlerinde yaşayan büyüklerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için değerlendirilecek. Tüm Özhan mağazalarında geçerli olan kampanyayla birlikte ihtiyaç sahibi onlarca yaşlı insana ulaşmak hedefleniyor.

Özhan Marketler Zinciri’nin her daim destek verdiği büyüklerimizin yardımına Özhan müşterileri de kayıtsız kalmıyor. Her projede olduğu gibi ‘Temiz Evler Mutlu Büyükler’ projesinde de Bursalılar, Viking ürünlerini satın alarak desteklerini sürdürdü.

Mağazalar Grup Müdürü Ahmet Bircan, " Temiz Evler Mutlu Büyükler adlı projemiz için heyecanlıyız. Büyüklerimize fayda sağlayacak işler yapmak bizi mutlu ediyor. Huzurevlerinde misafir edilen büyüklerimizi mutlu etmek ve onlara destek olmak adına bu projeyi oluşturduk.

Mağazalar Grup Müdürü Erkan Türkkan:’ Bursalılar mağazalarımızdan satın aldıkları her Viking ürünüyle birlikte projemize destek verdiler,” Sosyal sorumluluk projemize yoğun ilgili gösteren Özhan Marketimizin duyarlı tüm müşterilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”. dedi

Özhan Mağaza Personelinin projede üstlendiği duyarlılık, satış desteğinde gösterdikleri performansları ile sosyal sorumluluk projesine yoğun destekleri olmuştur, Mağazalar arası düzenlenen en iyi teşhir yarışmaları ile Geçit, Akpınar, Ertuğrul, Mudanya, Tirilye, Kumla Şubeleri dereceye girerken, şubeler arasında birbirinden renkli ve etkileyici görsel teşhirler hazırlanarak mağaza gelen müşterilerden alkışlar ve övgüler aldılar.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P