banner204

banner177

banner193

banner205

Salamis Bay Conti Hotel

Salamis Bay Conti Hotel, Kıbrıs'ın muhteşem sahil kasabası Gazimağusa'da bulunan beş yıldızlı lüks bir oteldir. Akdeniz'in inanılmaz manzaralarına ve bir dizi aktiviteye kolay erişime sahip olan bu otelin neden bu kadar popüler olduğuna şaşmamalı.

YAŞAM 27.03.2023, 16:40
Salamis Bay Conti Hotel

Akdeniz'in muhteşem manzarası ve sadece birkaç adım ötedeki güzel bir kumsala sahip bu otel, lüks bir tatil arayan çiftler, aileler veya gruplar için mükemmel bir ortam sağlar.

Salamis Bay Conti Hotel bünyesinde, tadını açık havada veya klimalı yemek alanında iç mekanda çıkarabileceğiniz leziz yerel yemekler sunan bir restoran vardır. Oteldeki tüm odalarda klima ve konukların kaldıkları süre boyunca bağlantıda kalmalarını sağlayan ücretsiz Wi-Fi erişimi vardır.

Lüks yaşamı sevenler için Salamis Bay Conti Hotel, ihtiyaç duyabileceğiniz tüm olanaklara sahip güzel odalar sunmaktadır. Konforlu yataklar ve geniş banyolardan deniz manzaralı balkonlara ve her oda için özel havuzlara kadar bu otel gerçekten her şeye sahip. Güler yüzlü personel, check-in'den check-out'a kadar özenli hizmet sunmak için günün her saati hizmetinizdedir. Konuklar ayrıca birden fazla restoran, tesis içi spa, su kaydıraklı kapalı/açık havuz kompleksi ve sakin bir sahil gibi çeşitli olanaklardan yararlanabilirler.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P