banner177

banner193

ŞANÇELİK’TEN HER MARKA MODEL ARACA GARANTİLİ SERVİS HİZMETİ

29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service, Bursa’da Şançelik güvencesiyle 3 noktada hizmet veriyor.  Şançelik Eurorepar Car Service; İnegöl Alanyurt, Bursa Küçük Sanayi ve İzmir Yolu 5. kilometrede her marka model araca parça ve işçilik garantili servis hizmetini sanayi standartlarında fiyatlar ile sunuyor.

YAŞAM 22.11.2021, 14:47 22.11.2021, 18:19
ŞANÇELİK’TEN HER MARKA MODEL ARACA GARANTİLİ SERVİS HİZMETİ

1997 yılından bu yana 20 bin adetin üzerinde 0 Peugeot otomobili tüketiciyle buluşturan Şançelik Otomotiv satış sonrası servis hizmetleriyle de Peugeot ve DS marka otomobillere yetkili servis hizmeti veriyor. İzmir Yolu Üzeri Şançelik Otomotiv’in bünyesinde bulunan Euro Repar Car Service, İnegöl ve Küçük Sanayi’de olmak üzere toplam 3 noktada tüm marka ve modelde araçlara garantili servis hizmeti sunuyor.

HER ALANDA KAPSAMLI HİZMET

29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktasıyla dikkat çeken Eurorepar Car Service, araçların bakım ve onarımını yapacak profesyonel ekipler tarafından yönetilen geniş ve güvenilir bir araç servis ağıyla hizmet veriyor.  Eurorepar Car Service, yağ değişimi, bakım, onarım, lastik, fren, klima, akü, görüş elemanları, egzoz, triger kayışı, süspansiyon, muayene öncesi kontrol, mekanik arıza teşhisi gibi her alanda büyük kolaylık sağlıyor.

İKİ YIL PARÇA GARANTİLİ SERVİS

Eurorepar car service, araçlara özel tavsiyeler ve profesyonel hizmet kalitesiyle uygun fiyatlarda hizmet sunmanın yanı sıra yedek parça gamıyla da dikkat çekiyor. Pek çok farklı marka araç için en az iki yıl parça ve işçilik garantili hizmet sunan Eurorepar Car Service bu anlamda büyük avantajlar sağlıyor.  

BURSA KÜÇÜK SANAYİ RANDEVU -(0224) 441 4164

İNEGÖL ALANYURT RANDEVU- (0533) 380 27 67

ŞANÇELİK OTOMOTİV - (0224) 441 7500

BURSA’NIN 3 NOKTASINDA SANAYİ STANDARTLARINDA FİYATLAR

Bursa’nın 3 noktasında hizmet veren Şançelik Otomotiv Euro Repar Car Service’lerinin fiyatlarının sanayi standartlarında olması ile de araç sahiplerinin yüzünü güldürürken, uygun fiyatlara garantili servis hizmeti Eurorepar’ı öne çıkarıyor. Öte yandan yetkili servis prosedüründe ki uygulamalarla, orijinal ekipmanlar kullanarak yapılan işlemler faturalandırılıyor ve araçlar teslim ediliyor. İnegöl Özdilek’in hemen arkasında Alanyurt Caddesi’nde yaklaşık 400 metrekare kapalı alan sahip olan Şançelik Eurorepar Car Service, Bursa Küçük Sanayi ve İzmir Yolu 5. Kilometrede araç sahiplerinin tercihi olmaya devam ediyor.

ŞANÇELİK OTOMOTİV ÖDÜL KAZANMAYA DEVAM EDİYOR!

2021 yılının ikinci çeyreğinde düzenlenen Eurorepar Car Service Yarışması’nda Şançelik Otomotiv Servisler Üçüncüsü oldu.  Eurorepar Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın, Parça ve Servisler Ticari Aksiyonlar ve Pazarlama Direktörü Emre Tuğalan, ERCS Türkiye Müdürü Sadık Sügün; gerçekleştirdikleri servis ziyaretinde Şançelik Otomotiv’e plaketini takdim ederek tebrik etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P