banner177

banner193

SEVDİĞİ KADINI 24 YILDIR AYNI YERDE BEKLİYOR

Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşayan ve 'Aşık Ecevit' lakabıyla tanınan Ecevit Öküzcü, 24 yıldır yol kenarında 'Aşık Ecevit'in yeri' diye yapılan durakta sevdiği kadını bekliyor. Gözlerinde sorun olduğunu belirten Ecevit, hayırsever bir vatandaş tarafından konteyner ev verildiğini söyledi.

YAŞAM 12.06.2023, 18:04
SEVDİĞİ KADINI 24 YILDIR AYNI YERDE BEKLİYOR

Sinop'un Boyabat ilçesinde yaşayan ve "Aşık Ecevit" lakabıyla tanınan 48 yaşındaki Ecevit Öküzcü, 24 yıldır yol kenarında "Aşık Ecevit'in yeri" diye yapılan durakta sevdiği kadını bekliyor.

"BURADA BİR KIZLA TANIŞMIŞTIK"

Ufak yaşlarda hastalık geçirdiğini ve gözlerinde sorun olduğunu belirten Ecevit Öküzcü, "Burada bir kızla tanışmıştık. İlk zamanlar aramız iyiydi. Sonra aramız bozuldu. Yaklaşık 1 ay burada konuşmuştuk. İlk zamanlar aramız iyiydi ama sonra onun dengesi bozuldu.

Ben ufak yaşlarda bir hastalık geçirdim. Gözlerim iyi görmüyor. Beni doktora getirdiler ama faydası olmadı. Kız İstanbul tarafına gitti. Gidenin önüne nasıl duracağım? Artık sevgi falan istemiyorum ben. Babam yok. 1 tane erkek kardeşim var. Ben sürekli burada duruyorum" dedi.

Aşık Ecevit 24 yıldır aynı durakta sevdiği kadını bekliyor

"EN SON GİDERKEN GÖRDÜM"

Sözlerini sürdüren Öküzcü, "Buradan geçenler bana yardım ediyorlar. Bugünlerime hep zahmetle geldim. Hep hastaydım. Kızın canı istemiş gitmiş. Ben daha ne yapayım? Ben en son giderken gördüm, daha da görmedim. Hiçbir şey demedi bana. Bir taksiye bindi ve gitti" dedi. Aşık Ecevit'e hayırsever bir vatandaş tarafından, konteyner ev verildiği belirtildi.

Aşık Ecevit 24 yıldır aynı durakta sevdiği kadını bekliyor

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P