banner201

banner177

banner207

SOFRALARI SÜSLEYEN YÖRESEL LEZZETLER YEŞİLKÖY ÇİFTLİĞİ

Dünyaca ünlü Türk kahvaltı sofralarındaki yöresel lezzetleri tek çatı altında toplayan Yeşilköy Çiftlik,  ürün çeşitliliği ve marketlerde bulamayacağınız eşsiz lezzetleriyle hizmetlerini sürdürüyor.

YAŞAM 16.11.2022, 15:14
SOFRALARI SÜSLEYEN YÖRESEL LEZZETLER YEŞİLKÖY ÇİFTLİĞİ

Bursa’da pandeminin zorlu şartlarında kurulmasına rağmen kısa sürede Bursalıların beğenisi kazanan Yeşilköy Çiftlik Bursa’nın Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi’nde tek şubesiyle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Yeşilköy Çiftlik ile bilgiler paylaşan İşletme Müdürü Yeşil, ürün çeşitliği ve yöresel lezzetler hakkında bilgiler paylaştı.

“MARKETLERDE BULUNAMAYAN ÜRÜNLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLADIK”

Bursa’da 2020 yılında kurulduklarının altını çizen Caner Yeşil, “Pandeminin zorlu zamanlarında aldığımız kararla birlikte Bursa’nın güzide mahallelerinden Beşevler’de yöresel lezzetleri tek çatı altında toplamayı planladık. Aradan çok uzun zaman geçmeden Türkiye’nin birçok yerindeki yerel lezzetlerin üreticileri ile görüşmeler gerçekleştirdik. Kahvaltılık ürünler başta olmak üzere vatandaşlarımızın marketlerde bulamayacağı lezzetleri ve gıdaları Yeşilköy Çiftlik markamız altında tüketicilerin beğenisine sunduk” ifadelerini kullandı.

“YEREL TEDARİKÇİLERLE İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Geleneksel Türk kahvaltısının lezzetlerine vurgu yapan Yeşil, “Kahvaltı öğünü kültürümüzün bir parçası. Türkiye’de her yöreye ait onlarca yöresel lezzet var. Yeşilköy Çiftlik bu lezzetleri Bursalılarla buluşturmak için kuruldu. Süt ürünleri, zeytin-zeytinyağı, gurme ürünler, et ürünleri, kuru gıdalar, konserveler, reçeller, köy yumurtası ve daha birçok ürünü özenle seçerek müşterilerimize sunuyoruz. Türkiye’nin birçok yerinde bu anlamda yerel tedarikçiler ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz.” dedi.

“SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ İNSAN SAĞLIĞINI DOĞRUDAN ETKİLİYOR”

Tüketicilerin dikkatli olması gerektiğini ifade eden Yeşil, “Süt ve süt ürünlerine gelen zamlarla birlikte fiyatları uyguna satılan ürünler var ancak bunlarla ilgili gerekli denetimler sürekli olarak yapılıyor, vatandaşlarımızın sağlığını tehlikeye düşürecek özellikle merdiven altı işletmeler ilgili takipler denetimler sürüyor. Süt ve süt ürünleri diğer besin gruplarında olduğu gibi insan sağlığını doğrudan etkileyen ürünler, burada tüketicilerin güvenilir markalardan alışveriş yapmaları büyük önem taşıyor. Bizler kurulduğumuz günden bu yana üretim ve satış politikalarımızdan taviz vermeden Yeşilköy Çiftlik markamızla satışlarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

HAKKARİ’DEN KASTAMONU’YA YÖRESEL LEZZETLER

Türkiye’nin birçok noktasındaki yerel üreticilerle çalıştıklarını aktaran Yeşil, “Birçok yöresel ürünleri ve lezzetleri Yeşilköy Çiftlik markamız altında birleştirmeyi başardık. Mağazamızda yer alan ürünlerin neredeyse tamamı marketlerde bulunabilecek ürünler değil. Bakliyat gurubumuzu Kastamonu’da yerli üreticilerden özenle seçerek alıyoruz. Birçok markette yer alan sirkeler yerine yerel bir üreticiden el yapımı sirkeler satıyoruz. Tarım ilacı veya böcek ilacı kullanılmayan ürünler tercih ediyoruz. Tuzumuzu Karadeniz yöresinden getirtiyoruz. Yapraklarımız Tokat’tan geliyor. Unumuz Kars’tan geliyor, glüten oranı çok düşük bir ürün özellikle glüten hassasiyeti olan müşterilerimiz bunları tercih ediyoruz. Balımız Hakkari’den geliyor. Aynı zamanda Bursa’nın dünya pazarına açılan ve marketlerde çok nadir bulunan birçok ürününü burada müşterilerimiz bulabiliyor. Ürün çeşitliğimiz fazla olmasına az alım yaparak taze ürünler satıyoruz.” dedi.

 “ŞUBELEŞME YÖNÜNDE ADIMLARIMIZ OLABİLİR”

Tek şube olduklarının altını çizen Caner Yeşil son olarak şunları söyledi, “Müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler bizleri oldukça memnun ediyor. Yeşilköy Çiftlik bölgesinde bilinen bir marka haline geldi. Birçok müşterimiz diğer şubelerimizi soruyor. Şuanda tek şubemiz ile hizmet veriyoruz. Ancak ilerleyen zamanlarda şubeleşme yönünde adımlarımız olabilir.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P