banner177

banner193

SOKAK LAMBASI BAKIMINDA SÜRPRİZ MİSAFİR

Bursa'da sokak aydınlatma direkleri için gerçekleştirilen bakım çalışmaları sırasında ekipler, beklenmedik bir manzarayla karşılaştı. Yanmayan lambanın içine yuva yapan kuş ,ekipleri şaşkına çevirdi. Durumu değerlendiren ekipler, içinde yavruların bulunduğu yuvanın zarar görmemesi için özenle hareket ederek, aydınlatma direğine yeni bir armatür takmayı tercih etti. 

YAŞAM 30.08.2023, 09:44
SOKAK LAMBASI BAKIMINDA SÜRPRİZ MİSAFİR

Güney Marmara’da 5 milyonun üzerinde nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ , Bursa'nın Vatan Mahallesi'nde bulunan Bakırcı Sokak'ta gerçekleştirdiği sokak aydınlatma armatürü değiştirme çalışmasında örnek bir davranış sergiledi.

UEDAŞ ekipleri, sokak aydınlatma sistemlerinin bakım ve yenileme çalışmaları çerçevesinde, armatürü değiştirmek üzere Bakırcı Sokak'a geldi. Ancak ekipler, armatürde yavrulayan sevimli kuşların yumurtalarını fark ettiklerinde iş planlarını anında değiştirdi.

Kuş yuvasının zarar görmemesi ve kuşların rahatsız edilmemesi için özenli bir şekilde hareket eden UEDAŞ ekipleri, aynı direğe farklı bir armatür takarak çözüm üretmeyi tercih etti. Çalışma sırasında ortaya çıkan bu sevimli olayın görüntüleri hem çalışanların hem de bölge sakinlerinin içini ısıttı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P