banner177

banner193

YENİ DOĞAN BUZAĞININ KAFASINDAKİ RAKAM 'MUCİZE' DEDİRTTİ

Yeni doğan bir buzağının kafasında 7 rakamıyla doğması, görenleri şaşkına çevirdi. 7 rakamının Kuran-ı Kerim'de de önemli bir yere sahip olması buzağı hakkında "Bu resmen mucize" gibi yorumları doğurdu.

YAŞAM 28.04.2022, 12:59
YENİ DOĞAN BUZAĞININ KAFASINDAKİ RAKAM 'MUCİZE' DEDİRTTİ

Türkiye'de hayvancılık alanında ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada yeni doğan bir buzağı gündem oldu.

KAFASINDA 7 RAKAMI İLE DOĞDU

Kafasında 7 rakamı ile dünyaya gelen buzağı, hem sahiplerini hem de görenleri şaşkına uğrattı. 7 rakamının tam olarak kafasında yazdığı görülen buzağı, büyük ilgi gördü.

"BU RESMEN MUCİZE"

Fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasının ardından çok sayıda yorum geldi. Kullanıcıları, 7 rakamının Kuran-ı Kerim'de de önemli bir yer tuttuğunu belirterek, "Bu resmen mucize" şeklinde yorumlarda bulundu.

KURAN'DA NE ANLAMI VAR?

Pisagorculara göre tek sayı olan 7 erkektir ve uğuru temsil eder. Kurân-ı Kerim'e göre yüce Allah (CC), yeri ve göğü 7 günde ve 7 tabaka halinde yarattı.

BİRÇOK İNANIŞA GÖRE KUTSAL

Diğer yandan 7 sayısı sadece Müslümanlar için değil, birçok inanış için de kutsal görülüyor. Dünya genelinde bazı olayların 7 rakamına denk gelmesi de bu rakamın gizemli olduğuna yoruluyor.

İşte buzağın fotoğrafı:

Annesinin karnından yeni çıkan buzağın kafasındaki rakam hayrete düşürdü: Bu resmen mucize

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:43
Güneş 06:14
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:52
Yatsı 21:17
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P