banner177

banner193

Her gün açık olacak pazara Başkandan ziyaret

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın 13 Nisan 2020 Pazartesi günü, bugünden itibaren hafta içi her gün açık olması kararlaştırılan pazarı ziyaret etti.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 13.04.2020, 20:34
Her gün açık olacak pazara Başkandan ziyaret

Yenişehir Belediyesi yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi,

"

Korona Virüsü salgını nedeniyle haftada bir gün kurulan ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Salı Pazarının, hem yoğunluğu azaltmak hem de pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve cuma günleri aynı yerlerinde kurulması kararını alan Başkanımız Davut AYDIN, Cumartesi Pazarının da aynı gün mevcut yerinde faaliyet göstereceğini bildirdi.

Pazarcı esnafını dolaşırken yaptığı konuşmada Belediye Başkanımız Davut AYDIN “Korona Virüsü salgını sebebiyle Salı Pazarında yoğunluğu azaltmak için Pazartesi gününden başlayıp Cuma gününe kadar sürecek olan Pazarımız başlamıştır. Esnaflarımıza bereketli ve hayırlı işler temennisinde bulunarak Salı gününden yapacağımız alışverişimizi bugün yaptık. Vatandaşlarımızın da Salı günü yoğunluk olmaması adına hafta içinde de açık olacak pazarımızda farklı günleri tercih etmelerini rica ediyorum. Allah herkesin işini rast getirsin, ülkemizin birliğini ve dirliğini daim eylesin” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P