banner177

banner193

YILDIRIM BELEDİYESİ'NDEN YENİ SPOR PARKI

Yıldırım Belediyesi, atıl durumda bulunan Umurbey Mahallesi eski talimhane alanında 5 bin metrekarelik boş alanı değerlendirerek, bölgeye yeni bir spor parkı kazandırıyor.

YILDIRIM BELEDİYESİ 18.09.2023, 15:15
YILDIRIM BELEDİYESİ'NDEN YENİ SPOR PARKI

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı sosyal donatı alanlarına bir yenisini daha ekliyor. Umurbey Mahallesi eski Talimhane alanına kazandırılacak olan yeni spor parkı 5 bin metrekarelik alandan oluşuyor. Bin 733 metrekaresi yeşil alandan oluşan parkın içerisinde futbol sahası, yürüyüş yolu ve spor alanı bulunacak.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Hemşehrilerimizin rahat nefes alabilecekleri, çocuklarımızın huzur ve güven içinde oyun oynayabilecekleri park, bahçe ve mesire alanlarımızın sayısını artırıyoruz. Geride bıraktığımız 4 yılda 31 adet parkı ilçeye kazandırırken, 38 parkı da sil baştan yeniledik.Bu çerçevede Umurbey Mahallesi’nde de hemşehrilerimizden gelen talepleri değerlendirdik. Bu çerçevede Talimhane Alanı’nı her yaştan vatandaşımızın kullanacağı çok işlevli bir spor parkına dönüştürme kararı aldık. AçıldığındaMollaarap, Umurbey ve Yenimahalle’de yaşayan vatandaşlara hizmet verecek ve bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek olan parkımızı yıl sonuna kadar hizmete açacağız. Şimdiden Yıldırım’a hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P