banner204

banner177

banner193

banner205

YILDIRIM MÜFTÜSÜNDEN TÜRK DİYANET VAKIF- SEN’E ZİYARET

Yıldırım İlçe Müftüsü olarak atanan Ahmet DURMUŞ, Türk Diyanet Vakıf- Sen’e iade-i ziyarette bulundu.

YILDIRIM BELEDİYESİ 13.10.2022, 11:35
YILDIRIM MÜFTÜSÜNDEN TÜRK DİYANET VAKIF- SEN’E ZİYARET

Yıldırım Müftüsü Ahmet DURMUŞ ziyarette yaptığı konuşmasında; sendikalarımız Başkanlık bünyesinde bizlerle birlikte güzel mücadelelere imza atmaktadırlar. İlçe Müftüsü olarak her bir sendikamıza aynı mesafede duruyoruz dedi. Diyanet çalışanlarının birlik ve beraberlik noktasında ülkemize olan büyük katkılarından bahseden DURMUŞ, Türk Devletinin Milletiyle Bölünmez bütünlüğü noktasında camilerimiz ve din görevlilerimizin çimento görevini gördüğünü ifade etti ve Türk Diyanet Vakıf- Sen’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Her zaman birlikte çalışmaya açık olduğunu ifade etti. Türk Diyanet Vakıf- Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi ŞANLI’ da ; Yıldırım İlçe Müftüsü Sayın Ahmet DURMUŞ’a yapmış oldukları iade-i ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti. Daha sonra ŞANLI sözlerine şöyle devam etti:

Türk Diyanet Vakıf-Sen mensupları; sıradan bir hayatın takipçisi değil , gelip geçici heveslerin taliplisi de olamayacaktır. Niyetlerini temiz tutup nefislerini gemleyen, kendisini aşma iradesi taşıyan, bedel ödemeyi göze alan, inançlılarını savunmak kararlığına sahip fikirlerinin ardından duran, dava adamlığı mertebesine ulaşmaya çalışan kişilerdir. Bizlerin kişisel ikbal hesapları, menfaat beklentileri hiç olmadı. bizler makam sevdalısı değil vatan, millet, bayrak sevdalısıyız Türk Diyanet Vakıf- Sen’li olmak; kendi çocuklarının hasretini milletin birliğine feda etmeyi göze alabilmektir. Milletinin birliği, menfaatlerini, kendi çıkarının önünde tutmayı gerektirir. Türk milletine hayat boyu sadakatle ve yürekten bağlı kalmayı gerektirir.

Sendikacılığımızın kucaklayıcı, samimi tavrı, ahlaki önceliği, vicdan ve adalet anlayışı kuruluş felsefemizden bizlere mirastır. Geçmişimizin sayfalarına bakınız: manevilik, doğruluk, cesaret, samimiyet, vefa, millilik, adalet ve devlete sadakat görürsünüz.

Bizler her zaman diyalogdan yana sendikacılık yaptık. Kavga tarafını asla seçmedik. Çalışan, üreten, yol gösteren ve hak ettiğini mutlaka almasını bilen bir anlayışla faaliyetlerimize devam ediyoruz. Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Kamu-Sen olarak, Türk memurunun bütün meseleleriyle yakinen ilgilenerek çözüm üretmeye devam ediyoruz dedi. Ziyaret esnasında Türk Diyanet Vakıf-Sen Bursa Şube Başkanı Eyüp BULUT, Şube Başkan Yardımcıları İsmail KİSHA, Tuncay DURAN , Mustafa ÇAĞŞAR ve Şerif SAVCI’da hazır bulundular.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P