banner177

banner193

SKYLİGHT RESTAURANT’DA RAMAZAN LEZZETLERİ

Skylight Restaurant, Ramazan ayını stil dolu bir şekilde birbirinden lezzetli set menüler ile karşılamaktan mutluluk duyuyor. Hilton Bursa Convention Center & Spa’nın R katında hizmet veren Skylight Restaurant, Ramazan ayı boyunca her akşam muhteşem bir Bursa manzarası ve zarif atmosferiyle misafirlerine keyifli bir iftar deneyimi sunuyor.

BURSA 21.03.2023, 11:13
SKYLİGHT RESTAURANT’DA RAMAZAN LEZZETLERİ

İftar sofrası, her biri geleneksel olan Ramazan lezzetlerinin, uzman şeflerin özel sofistike dokunuşlarıyla harmanladığı ve sizler için hazırladığı özel set menülerden oluşmaktadır.

Masalara serpme Kuru Kayısı, Bağdat Hurması, Zeytin Çeşitleri, Ramazan Pidesi ve Ramazan Şerbeti ile başlayan iftar yemeğini sırasıyla Yeşil Salata ve Çeşitli Peynir Topları, Ezine Peynir, Kayseri Pastırması, Bal & Kaymak, Muhammara, Paşa Mezesi, Şişte Kiraz Domates, Salatalık ve Krakerden oluşan İftar Tabağı ikramı takip etmektedir. Günün menüsüne göre hazırlanan çorba servisinin ardından, İçli Köfte, Çökertme Kebabı ve Türk Tatlı Tabağı sunulmaktadır. Çorba, ara sıcak, ana yemek ve tatlı çeşitleri güne özel olarak hazırlanan set menüye göre değişiklik göstermektedir. Günün menüsü hakkında bilgi almak için Skylight Restaurant’ı 0224 500 05 05 numaralı telefondan arayabilir veya Skylight Restaurant’ın sosyal medya hesaplarından (@skylightrestaurant) mesaj gönderebilirsiniz.

Ayrıca Skylight Restaurant, seçkin set menülerin yanı sıra Ramazan ayı boyunca her akşam gerçekleşecek olan Hüseyin Taşçeşme ve Orkestrası’nın canlı müzik performansı ile misafirlerini buluşturuyor. Müzik dinletisi ud, kanun ve tabla gibi geleneksel müzik aletleriyle gerçekleşecek olup, son derece otantik bir deneyim sunacaktır.

Rezervasyon için 0224 500 05 05’i arayarak gerçekleştirebilir, detaylı bilgi için sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P