banner201

banner177

banner207

İNEGÖLSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

Yeni sezonda iddialı olmak isteyen İnegölspor, teknik direktör Murat Yoldaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR 07.06.2023, 12:54
İNEGÖLSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BELLİ OLDU

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk parolasıyla girdiği sezonda son hafta ligde kalan İnegölspor’da değişim rüzgarı esmeye devam ediyor. Bordo beyazlı ekipte Kani Ademoğlu’nun ardından göreve gelen Osman Sevim yönetimi, teknik direktör Bahaddin Güneş ile yollarını ayırıp takımın başına Murat Yoldaş’ı getirdi.

Yoldaş için kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Osman Sevim, “Yönetim kurulu toplantımız sonucunda çıkan ortak karar sonucu Murat Yoldaş hocamız ile çalışmaya karar verdik. Kendisinin kulübümüzle alakalı bir geçmişi var. Yeni sezonda birlikte hedeflerimizi büyüterek yolumuza devam edeceğiz. Hocamızın vermiş olduğu raporlar doğrultusunda da transfer komitemiz çalışmalarına başlayacak. Anlaşma tekrardan camiamıza hayırlı olsun” dedi. 

BİRLİK OLURSAK BAŞARI GELİR
Yeniden İnegölspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Murat Yoldaş ise “Öncelikle sayın başkana ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. İnegölspor’u hak ettiği yere getirebilmek için çok çalışacağımızı herkesin bilmesini istiyorum. Bunu yaparken de en büyük motivasyon kaynağımızın taraftarımız olacağını da biliyorum. Ayrıca değerli basın mensuplarımızın desteği ve ilgisi bizim için önemli. Eğer bu birlikteliği sağlarsak, başarı basamaklarını çıkacağımıza inanıyorum. İnegölspor her zaman hedefi olan bir takım. Doğru bir planlama ile çok iyi işler başaracağımızı düşünüyorum. İnşallah güzel bir sezon olur. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P