banner209

banner177

banner193

Orhaneli'de Beşiktaş forması dağıtılmasına BÜYÜK TEPKİ!

Orhaneli'ye bağlı Erenler Köyü'nde 200 minik öğrenciye Beşiktaş forması hediye edildi.  Özellikle sosyal medyada çok sayıda yeşil-beyazlı taraftar bu durumu eleştirirken, Bursaspor'a destek olmak yerine dağ köyünde Beşiktaş formasının dağıtılmasına büyük tepki gösterdi.

SPOR 31.05.2019, 18:57 31.05.2019, 21:15
Orhaneli'de Beşiktaş forması dağıtılmasına BÜYÜK TEPKİ!

Erenler Köyü ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, Orhaneli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner Ay, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın destekleriyle temin ettiği 200 adet Beşiktaş formasını öğrencilere tek tek hediye etti. 


''200'' çocuğumuzu Beşiktaşlı yaptık” 
Etkinlikte konuşan Orhaneli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taner Ay, “Bugün burada olmamızın en önemli sebebi çocuklarımızın mutluluğudur. Biz de bugün ilçemiz Erenler köyünde Başkanımız Fikret Orman’ın destekleriyle ve katkılarıyla burada bulunan 200 tane çocuğumuza Beşiktaş formaları giydirerek, onları Beşiktaşlı yapacağız. Buradan tekrar Fikret Orman’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Her zaman, her yerde en büyük Beşiktaş diyorum” dedi. Çok mutlu olduğunu ve ilk defa bir formasının olduğunu ifade eden Beşiktaşlı öğrenci Ömer Kemal Ardıç ise, “Bu formayı dağıtan Fikret Orman’a ve Orhaneli Beşiktaşlılar Derneği Başkanına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
Formalarını giyen öğrenciler daha sonra kartal pozuyla karşılık verdi. 

AYNI DUYARLILIĞI BEKLİYORUZ! 

Bursa'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruşlarından çeşitli organzisyonlara kadar yeterince sahip çıkılamayan ve Ali Ay yönetiminde küme düşen Bursaspor her alanda eski günlerini arıyor. Bursaspor sevgisinin ufaklıktan başladığı Bursa'da minik kalplerin gönlünü çalmak adına İstanbul kulüplerinin attığı bu adımlara, niyeti ne olursa olsun destek veren yöneticilerin aynı duyarlılığı Bursaspor'a ve Bursa'ya göstermesi gerekiyor ki; Bursa'nın en büyük değerlerinden olan Bursaspor'un şu zor günleri daha da zorlaşmasın.

İŞTE SOSYAL MEDYADA YER ALAN O TEPKİLERDEN BAZILARI 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:41
Öğle 13:05
İkindi 16:59
Akşam 20:19
Yatsı 21:56
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P