AKADEMİK BAŞARIMIZDA KADINLARIMIZIN PAYI ÇOK BÜYÜK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Venüs Kampüs Eğitim Kurumları’nda kadın öğretmenler ve çalışanlar ile biraraya gelen kurumun kurucu müdürü Ali Erzincanlıoğlu yaptığı açıklamasında, “Tüm kadınların toplumsal konumunun bilinci ve itibarı sağlıklı bir toplumu oluşturan en önemli faktördür. Akademik başarımızda kadın öğretmenlerimizin rolü önemli bir unsur.” dedi.

EĞİTİM 10.03.2022, 14:52
AKADEMİK BAŞARIMIZDA KADINLARIMIZIN PAYI ÇOK BÜYÜK

Venüs Kampüs Eğitim Kurumları kurucu müdürü Ali Erzincanlıoğlu kadın öğretmenler ve kadın çalışanlar ile bir araya geldi.

Venüs Kampüs’ün akademik başarısında büyük pay sahibi olan kadın öğretmenlere teşekkürlerini sunan Ali Erzincanlıoğlu, Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bir medeniyetin gelişmişlik seviyesini en iyi şekilde gösteren unsur şüphesiz kadınlara bakış açısıdır.

Tüm kadınların toplumsal konumunun bilinci ve itibarı sağlıklı bir toplumu oluşturan en önemli faktördür. Aileden başlayarak toplumun taşıyıcı unsuru olan kadınlarımızın hayatın içinde önemini çok iyi kavramalıyız. Ülkemiz kadın hakları, kadın istihdamı, kadınların eğitim ve öğretim hayatına katılması konusunda attığı adımlarla birçok medeniyete öncülük etmesine karşılık kadınlara yönelik şiddet olayları canımızı acıtmaya devam etmektedir.

Venüs Kampüs ailesi olarak, idari kadroda görev yapan kadınlarımız ve kadın öğretmenlerimiz ile birlikte çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlamaya ve her şeyden önce topluma katma değer sağlayacak bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P