ALİ ERZİCANLIOĞLU, “EĞİTİM VE SPOR AYRILAMAZ BİR BÜTÜN”

Bursa’nın akademik başarısıyla öne çıkan eğitim kurumu Venüs Kampüs, Bursa Ayyıldız Spor Kulübü’nü ağırladı. Venüs Kampüs Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Erzincanlıoğlu, eğitim ve sporun ayrılamaz bir bütün olduğuna vurgu yaparak Bursa Ayyıldız Spor Kulübü ile ortak projelerde yer alacaklarını ifade etti.

EĞİTİM 28.12.2021, 14:43
ALİ ERZİCANLIOĞLU, “EĞİTİM VE SPOR AYRILAMAZ BİR BÜTÜN”

Bursa’da; basketbol, futsal ve voleybol branşlarında kız/erkek öğrencileri tek çatı altında toplayarak bölgesel ve ulusal başarılara imza atan Bursa Ayyıldız Spor Kulübü, Bursa’nın eğitimde önde gelen kurumu Venüs Kampüs’ü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Bursa Ayyıldız Spor Kulübü Başkanı Hasan Çırakman ve A Takım Baş Antrenörü Serhat Özbey katıldı. Venüs Kampüs Kurucu Müdürü Ali Erzincanlıoğlu ile görüşen kulüp yetkilileri, öğrencilerin spor ve eğitim hayatlarının doğru bir çizgi üzerinde devam edebilmesi için yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

ERZİNCANLIOĞLU, “GENÇ SPORCULARIMIZA ELİMİZDEN GELEN KOLAYLIĞI SAĞLAMAYA HAZIRIZ”

Ziyarete ilişkin görüşlerini dile getiren Ali Erzincanlıoğlu, “Sporun hangi branşı olursa belirli bir alanla meşgul olan tüm öğrencilerin spor kariyeri eğitim hayatıyla birlikte ayrılamaz bir bütün olarak devam etmelidir. Gençlerimizin öncelikle hangi branşlarda yetenekli olduklarının tespiti yapıldıktan sonra ilgili alanlarda uzmanlaşmasını sağlayarak Türk sporuna kazandırılması büyük önem taşıyor. Bursa’mızın başarılı kulüplerinden Bursa Ayyıldız Spor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, genç sporcularımızın daha iyi bir eğitim almaları için elimizden gelen kolaylığı sağlayacağımızı ifade ettik. Ortak paydada buluşarak, gençlerimizin geleceği için spor ve eğitim konularında önemli konuları değerlendirdik. Ayyıldız Spor Kulübü’ne bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Tüm sporcu gençlerimize ise başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P